Over Natural Mom

 

linda veenstra faas natural momHoi!

Ik ben Linda, getrouwd met Stefan en mama van 5 heerlijke kinderen van 11, 9, 5, 4 jaar en een mini van 7 maanden. 

Bij elke geboorte ben ik weer sprakeloos bij het zien van het prachtige mensje dat bij ons mag komen. Zo puur en kwetsbaar en toch al zo krachtig. Zo wil ik ze ook opvoeden, in al hun zijn. Ze de wereld geven en laten zien hoe mooi die is. We geven ze mee dat we voorzichtig met haar moeten zijn en bewust met haar om moeten gaan. Ook in onze kleding, speelgoed en aankleding in huis staan we hierbij stil en kiezen we voor duurzaam en biologisch. 

Dat klinkt misschien als geitenwollensokkerig maar niets is minder waar! Er is zoveel leuks te vinden aan pure en eerlijke merken passend bij natuurlijk ouderschap. Dus combineer ik mama zijn, ondernemen en verantwoorde kleding en woonaccessoires in de webshop van Natural Mom. Heerlijk om te doen! Ik geef graag antwoord op al jullie vragen over maten, kleuren of voorraad, pak met liefde jullie bestelling mooi in en hou jullie op de hoogte van de nieuwe collectie of merken. Love it! 

Alle merken en producten die je in mijn webshop kan vinden, zijn met zorg uitgezocht. Vrij van chemische stoffen, duurzaam geproduceerd en van bedrijven die ook hun personeel eerlijk behandelen. 

Liefs van Linda

 

 

© 2011 - 2021 Natural Mom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel