Alwero: warme wollen items!

Alwero

Zoals ze bij Alwero zelf zeggen: ‘Wij zijn de wool factory’. Alwero staat voor respect voor de natuur, de mens en tradities en is geen grote winkelketen. De wol waarvan de producten zijn gemaakt zijn afkomstig van schapen die grazen in het zuiden van Polen.

Alle wollen producten zijn gemaakt van 100% wol. Er zitten dus ook geen synthetische vezels in de producten. Wol staat vooral bekend om zijn isolerende functie, maar wist je ook dat het ademt? En het dus ook nooit zweterig word als je wol draagt?!

Bodywamer van Alwero

Sinds de producten van Alwero hier in huis zijn willen de kinderen en zelfs de man niets liever aan! Vooral de bodywarmers zijn hier populair bij de kinderen, ze zijn warm en gemakkelijk en snel aan te doen. In de lente en herfst en zelfs op een koude zomerdag is het heerlijk om over de kleding te dragen als een soort tussenjas/bodywarmer. In de winter draagt de jongste het liefst de hele dag zijn Alwero, binnen gewoon over een leuke shirt. Echt een heel fijn extra laagje, de verwarming kan hierdoor ook zeker een paar graden kouder!

Twinning is winning

Er zijn heel veel leuke bodywarmers/gilets te verkrijgen in vele leuke printjes! Maar wist je ook dat ze zowel voor kinderen als voor volwassen te koop zijn? Hoe leuk is het om in dezelfde bodywarmer te lopen of wat dacht je van leuke wollen sloffen?

Mijn mannen zijn helemaal voor het twinnen en dragen alle drie een Alwero bodywarmer

Staat je maat er niet bij of is het artikel uitverkocht? Stuur even een berichtje, want we bestellen regelmatig!

Liefs Gerdi

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen