Retouren

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. 
Annuleer je de bestelling, nadat deze aan je verzonden is, dan dien je het pakket zelf te retourneren.

RETOURNEREN/AFKOELPERIODE

Consumenten hebben een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. 
 
Wil je de gehele bestelling retourneren?

Reeds in ontvangst genomen artikelen dien je terug te sturen naar onderstaand retouradres. Natural Mom zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan je terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor je eigen rekening.
 
Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor jouw rekening. De aankoopsom van het door jou geretourneerde deel van de bestelling zal aan je worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Wij adviseren om bij retournering te kiezen voor de pakketpost van DHL. Voor verzending van een pakket tot 10 kg (met Track & Trace) betaal je € 5,95.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aanNatural Mom  kenbaar te worden gemaakt. Gebruik hiervoor ons contact-formulier op de website of stuur een e-mail naar info@naturalmom.nl. Vermeld hierbij a.u.b. in ieder geval je volledige naam en bestelnummer en de artikelen die je wenst te annuleren, ruilen of retourneren. Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij  het op prijs stellen wanneer je ons de reden hiervan laat weten. Je bent hier uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht. 

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens je bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. 
Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan Natural Mom hebt gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. 
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourmelding aan je terugbetaald.

Retouradres

Natural Mom
Karturf 11
9202 MC Drachten

Winkelwagen